Nieuwtje: Bob Verkleij benoemd tot HvA-docent van het jaar 

7 juni 2024
Beeld:

Dylan Jake Photography | v.l.n.r.: Hein Bijvoet, Bob Verkleij, Sander Schroevers

Geplaatst door
Michael van der Putten
Op
7 juni 2024

Met rode loper, live muziek en zomers geklede gasten is Bob Verkleij donderdagavond verkozen tot HvA-docent van het jaar. De uitreiking vond plaats in cultureel centrum Floor. Op plek twee eindigde Sander Schroevers (minor Cross Cultural Business), het brons was voor CMD-docent Hein Bijvoet. 

Verkleij, die doceert aan de opleiding Aviation, ‘geeft betekenis aan de stof door veel van zijn praktijkervaring te delen in de klas.’ De jury, die bestond uit studenten, liet hem weten zijn manier van lesgeven als waardevol te ervaren en als een ‘prettige manier van kennis overbrengen’. 

 

Met zijn benoeming wint Verkleij een geldbedrag van tweeduizend euro, dat hij mag besteden aan het onderwijs. Docenten Sander Schroevers (plek twee) en Hein Bijvoet (derde plaats) krijgen voor hun verkiezing een geldbedrag van respectievelijk duizend en vijfhonderd euro. 

 

De verkiezing wordt elk jaar gehouden om docenten van de HvA een dag in het zonnetje te zetten. Zij worden voor de verkiezing genomineerd door studenten en uiteindelijk verkozen door een studentenjury. Vorig jaar won Hanneke Velthuijsen (docent Pedagogiek) de prijs.