Hoi HvA’er, doe je mee?

15 januari 2018
Beeld:

Istock

Geplaatst door
Daniël Rommens
Op
15 januari 2018

Hier is HvanA! De website waar je al het nieuws en mooie verhalen over jouw HvA kunt vinden. Om je even kennis te laten maken, stellen wij hieronder alvast wat belangrijke vragen aan onszelf.

Wat is HvanA?
Een online medium met nieuws, video's, foto’s en inspirerende verhalen over HvA’ers. We maken verhalen over jouw opleiding, jouw stageplek, jouw onderzoek en jouw werkplek.

 

HvanA is niet af. Samen met alle HvA’ers gaan we in de komende maanden - misschien wel jaren - bouwen aan dit medium, zodat het steeds meer van alle HvA'ers wordt. We willen dus heel graag weten wat jij van HvanA vindt en wat je bij ons zou willen zien. Mail ons!

Met jouw hulp wordt HvanA pas echt een medium voor en door HvA'ers

Wie zijn wij?
HvanA wordt gemaakt door een team van jonge journalisten en een paar die al langer in het vak zitten. Het team bestaat uit schrijvers, videomakers, podcastliefhebbers en fotografen. Met deze mensen maken we allerlei soorten verhalen over de HvA en over HvA’ers.

 

Maar eigenlijk hopen we dat jij je ook een beetje een HvanA’er voelt. Met jouw hulp wordt HvanA pas echt een medium voor en door HvA’ers. Lees verderop hoe je mee kunt doen.

Wat heb je aan ons?
Wij laten jou de dingen zien op de HvA, die je zelf niet dagelijks tegenkomt. Denk dan aan inspirerende gesprekken met succesvolle studenten, of even meekijken met innovatieve onderzoekers en ondernemers.

 

En we laten het je natuurlijk meteen weten als er iets belangrijks gebeurt op de HvA. Nieuws dat over jou en je studie gaat. Of natuurlijk je werk.

(De tekst loopt door onder de video.)

Waar kun je ons vinden?
Hier natuurlijk, op onze site. Maar we zijn vooral ook actief op sociale media. Volg ons daarom op Instagram, Facebook en Twitter. Voor video's kun je terecht op ons Youtube-kanaal.

 

Het allerbelangrijkste vinden wij het om jullie in het echt te spreken en daarom komen we regelmatig met een mobiele redactie werken op de zeven faculteiten van de HvA. Dat kondigen we natuurlijk op tijd aan, dus houd ons in de gaten!

De plek waar jij aan andere HvA’ers kunt laten zien wat je aan het doen bent

Waarom doen we dit?
Wij vinden het heel belangrijk dat jij als student of medewerker van de hogeschool een onafhankelijke bron van informatie hebt over de instelling waar je studeert of werkt. Hopelijk vind jij dat zelf ook!

 

Hoe gaan we dit doen?
Wij gaan aan de slag om zoveel mogelijk verhalen en nieuws te brengen, maar we kunnen het niet alleen. Daarom vragen we aan jullie om met ons mee te doen. Tip ons over een mooi project, een evenement, of een nieuwtje.

 

HvanA is ook de plek waar jij aan andere HvA’ers kunt laten zien wat je aan het doen bent met je studie, je onderzoek of je werk. Neem dus contact met ons op en bied je verhalen aan ons aan. We praten graag met je over hoe we ze op een mooie manier kunnen laten zien aan de rest van de HvA.

 

Weet of doe jij iets dat andere HvA’ers zouden moeten weten? Mail ons dan op hvana@hva.nl!

 

Onze website is in ontwikkeling. Kom je een bug tegen, meld die dan via het tabje 'send feedback' rechtsonder op de pagina. Heb je een suggestie voor het verbeteren van de website? Mail ons dan.