Hé HvA’er, we hebben nieuws voor je

27 augustus 2018
Beeld:

HvanA

Geplaatst door
Heleen Gorris
Op
27 augustus 2018

Dit is HvanA! De onafhankelijke website waar je al het nieuws en mooie verhalen over jouw HvA kunt vinden. Om de eerstejaars én alle andere HvA’ers kennis te laten maken, stellen wij wat belangrijke vragen aan onszelf.

Wat is HvanA?
Een online én onafhankelijk journalistiek medium met nieuws, video’s, foto’s en inspirerende verhalen over HvA’ers. We maken verhalen over jouw opleiding, jouw werkplek en jouw leven.

 

Zo hebben voor eerstejaars de leukste plekken rond de campus in handige kaartjes gezet, testten we het eten in de HvA-kantines en geeft redacteur Heleen je tips om zonder burn-out door je studententijd te komen.

HvanA is nooit af. Samen met alle HvA’ers gaan we in de komende maanden – misschien wel jaren – bouwen aan dit medium, zodat het steeds meer van alle HvA’ers wordt.

 

We willen dus heel graag weten wat jou bezighoudt. Loop je tijdens je opleiding ergens tegenaan, heb je een bijzonder verhaal of vind je dat we in een bepaald onderwerp moeten duiken? Stuur ons een berichtje!

Ideeën voor verhalen of onderwerpen? Stuur ons een berichtje!

HvanA is ook de plek waar jij aan andere HvA’ers kunt laten zien wat je aan het doen bent met je studie, je onderzoek of je werk (nog een reden om contact met ons op te nemen!). We praten graag met je over een mooie manier om jouw werk te laten zien aan de rest van de HvA.

 

Wie zijn wij?
HvanA wordt gemaakt door een team van jonge journalisten en een paar die al langer in het vak zitten. Het team bestaat uit schrijvers, videomakers, podcastliefhebbers en fotografen. Met deze mensen maken we allerlei soorten verhalen over de HvA en over HvA’ers.

 

Wat heb je aan ons?
Wij laten jou dingen zien op de HvA, die je zelf niet dagelijks tegenkomt. Van inspirerende gesprekken met succesvolle studenten tot een kijkje in de keuken bij innovatieve onderzoekers en ondernemers.

 

En we laten het je natuurlijk meteen weten als er iets belangrijks gebeurt op de HvA. Nieuws dat over jou en je studie gaat. Of natuurlijk je werk.

 

(De tekst loopt door onder de video.)

Waar kun je ons vinden?
Hier natuurlijk, op onze site. Maar we zijn vooral ook actief op sociale media. Volg ons daarom op InstagramFacebook en Twitter. Voor video’s kun je terecht op ons Youtube-kanaal. Elke week maken we een nieuwsbrief met een overzicht van de beste verhalen. Abonneer je nu op de nieuwsbrief.

 

En als we nog wat verder willen doorpraten over een onderwerp doen we dat in onze wekelijkse podcast, die je kunt volgen op Soundcloud en via iTunes. Elke vrijdagochtend praten redacteuren Carlijn en Daniël je bij.

 

Waarom doen we dit?
Wij vinden het heel belangrijk dat jij als student of medewerker van de hogeschool een onafhankelijke bron van informatie hebt over de instelling waar je studeert of werkt. Hopelijk vind jij dat zelf ook!

 

Weet of doe jij iets dat andere HvA’ers zouden moeten weten? Mail ons op hvana@hva.nl.