HvA in beeld: Zomervakantie

23 juli 2018
Beeld:

Publiek domein

Geplaatst door
Ellis Portier
Op
23 juli 2018

Voor velen voelen de laatste hertentamens en ingeleverde opdrachten alweer weken geleden. De zomervakantie is nu écht begonnen en de HvA-gebouwen zijn uitgestorven. Waarheen zijn de studenten op vakantie gegaan? We vonden het antwoord – uiteraard – op Instagram.

Genieten van de zon, de zee of het strand, ver weg of in eigen land: het is zomervakantie! En de meeste mensen zijn er volop van aan het genieten. Zo ook deze HvA-studenten die hun vakantiekiekjes deelden op Instagram.

Beeld: @sofievandermeer_ op Instagram

@sofievandermeer_ deelt haar paradijselijke uitzicht van Santorini – een beeldschoon Grieks eiland. Ze noemt het ‘een van de mooiste plekken die ze ooit heeft gezien’. 

Beeld: @lucianlambert op Instagram

Rechtenstudent @lucianlambert maakte een prachtig kiekje van historisch Candelaria in Colombia. Lekker, zo'n luie zondag onder de schaduw van een boom. 

Beeld: @sennamrmn op Instagram

Amfi-student @sennamrmn ziet alles door roze brillenglazen – zij raakte verliefd op Spanje, terwijl haar volgers verliefd raakten op haar jurkje.

Beeld: @tiemmm op Instagram

Ook @tiemmm zit in Spanje – op Ibiza welteverstaan. Hij voelt de liefde van zijn familie tijdens een etentje. Liefde gaat door de maag, toch?

Beeld: @jennifermaartse op Instagram

Verder van huis is Amfi-student @jennifermaartse – helemaal in Tokio geniet zij in stijl van een avondje stappen. Karaoke en cocktails, wat wil je nog meer?

Beeld: @nasurosa op Instagram

Dat je ook gewoon in Nederland heerlijk van de zon kan genieten bewijst media, informatie & communicatie-student @nasurosa – zij ging een dagje surfen op Ameland.


Voor deze, en alle andere HvA studenten: geniet van de zomer!