Nieuwtje: HvanA en Floor blikken terug op 2023 met eindejaarsquiz

29 november 2023
Beeld:

Dylan Jake | Gezelligheid in Floor (archieffoto)

Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
29 november 2023

Weet jij nog wat er allemaal op en om de Hogeschool van Amsterdam gebeurde, het afgelopen jaar? Schrijf je dan in met je team voor de Eindejaarsquiz van HvanA en Floor. Op woensdag 13 december duiken we nog een keer het mooie, interessante, chaotische, geniale, bizarre 2023 in. 

Weet jij nog welke student er in mei een bijzondere prijs won? Welke studentenverenigingen allemaal (negatief) in het nieuws kwamen en waarom? En waarom de HvA meerdere keren werd gevraagd zich uit te spreken over gebeurtenissen elders in de wereld? 

 

Na vijf jaar de prijs voor HvA’er van het Jaar te hebben uitgereikt, heeft de redactie van HvanA besloten tot een nieuw decemberevenement. De Eindejaarsquiz. Een kans voor studenten en medewerkers om terug te blikken op het jaar 2023, waarin deze keer niet alleen de individuele prestaties van HvA’ers centraal staan, maar heel het jaar wordt doorlopen. 

 

De quiz vindt op woensdag 13 december plaats in Floor, het culturele platform van de HvA. Studenten, docenten en andere medewerkers kunnen zich met een team van maximaal vijf personen inschrijven, de winnaars krijgen een prijzenpakket cadeau. 

 

De quiz wordt aangevuld met speeches en een muzikaal optreden van HvA-student Luka-Bloeme. Meedoen? Schrijf je in via de site van Floor. Deelname is gratis.