HvA in beeld: Afgestudeerd!

9 juli 2018
Beeld:

@lisascholtes op Instagram. Bewerking: Flora Woudstra

Geplaatst door
Ellis Portier
Op
9 juli 2018

Het is zomervakantie! De (her)tentamens zijn zo goed als voorbij. Het wachten op de uitslag kon best spannend zijn. Studenten die hun diploma hebben behaald, delen hun geluk op Instagram. 

Beeld: @sumitvanlenthe op Instagram

Met recht zegt @sumitvanlenthe dat hij ‘in stijl’ zijn diploma voor de bachelor media, informatie & communicatie opgehaald heeft. Het vrolijke kekke bloesje en de feestelijke regenboogtags passen perfect bij elkaar.

Beeld: @wesley_debast op Instagram

Minder kleurrijk gekleed, maar waarschijnlijk minstens even vrolijk is @wesley_debast, die het behalen van zijn diploma voor de opleiding Oefentherapie viert met een fles Brugse Zot.

Beeld: @lisascholtes op Instagram

@lisascholtes heeft een foto geplaatst met champagne. Wat is er beter dan bubbels als je iets te vieren hebt?

Beeld: @astridschaap_ op Instagram

Trotse moeder @astridschaap_ springt een gat in de lucht bij het posten van een foto van de klas van haar zoon, terwijl zij hun hoedjes in de lucht gooien.

Beeld: @fashiable op Instagram

Dubbel feest voor @yaraslittlenotes (links) en @fashiable: ze zijn samen geslaagd voor hun bachelor media, informatie & communicatie. Hopelijk is hun toekomst net zo glanzend als hun outfit.

Beeld: @yaraslittlenotes op Instagram

En @yaraslittlenotes doet het nog eens dunnetjes over met een drankje op het strand.

Beeld: Facebookpagina Michael van Schaick

Deze foto van Michael van Schaick – net klaar met zijn opleiding sport, management & ondernemen – stond dan wel niet op Instagram, maar verdient ook een plekje in deze lijst. De confetti en ballonnen maken deze foto een dubbel feestje om naar te kijken.

Tegen deze en alle andere geslaagde HvA’ers: gefeliciteerd, en een fijne zomer toegewenst!