HvanA zoekt een redacteur (24 uur p/w, vanaf september)

14 juni 2022
Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
14 juni 2022

Wil jij meebouwen aan een jong mediamerk? Hebben online journalistiek, sociale media en de leefwereld van studenten en jongeren weinig geheimen voor je? Reageer dan op deze vacature op de redactie van HvanA.

HvanA is het onafhankelijke online journalistieke medium voor studenten en medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). We zijn per september op zoek naar een redacteur (0,6 fte) om onze redactie in ieder geval een half jaar te komen versterken.

 

We vragen van jou:
- Een journalistieke opleiding, en aantoonbare ervaring op de redactie van een (online) journalistiek medium, inclusief sociale media.
- Aantoonbare affiniteit met de doelgroep, de toon en de onderwerpen op hvana.nl.
- Een berg originele ideeën waar je collega’s enthousiast voor weet te krijgen en uiteraard een vlotte en foutloze pen.
- De ambitie om met ons te ontdekken en te pionieren, om uiteindelijk te groeien naar een zo hoog mogelijk bereik van HvanA onder studenten en medewerkers van de hogeschool.
- Begrip van de doelgroep en daarmee de toon en stijl van HvanA. Je kunt complexe onderwerpen vertalen zodat het aantrekkelijk en begrijpelijk is voor studenten.
- Flexibel inzetbaar voor tekst, beeld en sociale media.

 

We bieden jou:
- Een werkplek op een enthousiaste redactie in Amsterdam. De ploeg bestaat uit een mix van ervaren mediamakers en jonge talenten. HvanA is een plek waar je je goed verder kunt ontwikkelen.
- De vrijheid om vernieuwende journalistieke producties te verzinnen en maken.
- Een passend salaris. We zoeken een redacteur voor 24 uur in de week. Het contract is voor een half jaar.
 
Ben jij de persoon die we zoeken? Mail vóór 24 juni 2022 een korte motivatiebrief en CV naar zakelijk directeur Eric de Leede (eric@hvana.nl). Voor inhoudelijke vragen over de opdracht kun je de redactiecoördinator Irene Schoenmacker (irene@hvana.nl) benaderen.