Hallo medewerker, word jij de nieuwe columnist van HvanA?

14 juni 2021
Beeld:

iStock

Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
14 juni 2021

HvanA zoekt een nieuwe columnist, een medewerker welteverstaan. Dus, werk jij aan de HvA en loop je over van verhalen om te vertellen? Schrijf er dan een op, en stuur je column (maximaal 450 woorden) voor 9 augustus naar info@hvana.nl.

Na twee jaar stopt Asis Aynan als columnist van HvanA en daarom zoeken wij een nieuwe medewerker die verhalen wil delen met de rest van de HvA. Maak jij elke week iets mee op de hogeschool? Vertaal jij de gesprekken bij de koffieautomaat meteen naar leuke anekdotes? Mogen – nee, moeten – collega’s en studenten echt weten hoe jij naar de wereld kijkt?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou. Schrijf je eerste column voor HvanA en stuur die naar ons op. De beste column wordt beloond met een vaste plek als columnist: elke twee weken een column, zowel in geschreven als in gesproken vorm.

 

Stuur jouw column van maximaal 450 woorden vóór 9 augustus op naar info@hvana.nl. In augustus beoordeelt onze redactie de inzendingen. De nieuwe columnreeks, afgewisseld met student Julia Kroonen, start in de eerste week van september.