Wat vind jij van studeren in coronatijd? Doe mee met onze enquête

19 juni 2020
Beeld:

Daniël Rommens

Geplaatst door
Redactie HvanA
Op
19 juni 2020

Door de coronacrisis is studeren in Amsterdam drastisch veranderd. HvanA start in samenwerking met Folia en AT5 een enquete om erachter te komen wat jij nu van het onderwijs en je studentenleven vindt. Klik hier om mee te doen met de enquête.

Online colleges en tentamens, weinig contact met studiegenoten en veel onzekerheid over je volgend jaar te wachten staat. Wij zijn benieuwd wat jij vindt van het onderwijs, zoals dat nu wordt gegeven. Maar ook of je je zorgen maakt om geld, je bijbaantje of het vinden van een echte baan na je studie. We vragen alle studenten in Amsterdam om die vragenlijst in te vullen.

 

We namen alvast een klein voorproefje. Check hieronder hoe studenten voor en na het uitbreken van de crisis reageerden.

 

(De tekst loopt door onder de video.)

De onderzoeksresultaten worden door ons en door Folia en AT5 gebruikt voor nieuwsreportages en -artikelen. De bevindingen leggen we ook voor aan experts, politici en andere betrokkenen. Het invullen van de enquête duurt zo’n tien minuten. Meedoen kan volledig anoniem en we gaan vertrouwelijk met je gegevens om. We delen jouw gegevens niet met derden. Meer hierover kun je vinden in dit privacystatement.

 

Meedoen? Dat kan via deze link