Yes, zomervakantie! Wij zijn er even niet, maar er is nog genoeg te zien hier

12 juli 2019
Beeld:

Daniël Rommens | Monaco, waar studenten van CleanMobility meestreden in de Solar Boat Challenge

Geplaatst door
Daniël Rommens
Op
12 juli 2019

HvanA is van 13 juli tot en met 11 augustus op vakantie. Maar we hebben genoeg leuke dingen voor je klaargezet om je te vermaken deze zomer, waaronder een mooie documentaire over de studenten die meededen aan de Solar Boat Challenge.

Documentaire: Onder de zon

Een groep HvA-studenten van Team Solar Amsterdam racet mee in de Solar Boat Challenge in Monaco. Het doel: de top drie halen in de endurancerace met hun zelfgebouwde zonneboot. ‘Wij hebben hem puur ontworpen voor de lange afstanden.’ Haalt het team het podium in Monte Carlo?

Wil je meer weten over het project Clean Mobility? Check dan dit artikel.

 

Spreek jij een beetje HvAas? Doe de afkoquiz!

Voor een buitenstaander lijkt het soms alsof HvA’ers een soort geheimtaal spreken: de afkortingen vliegen je om de oren. Ken jij ze allemaal? Een gekmakende quiz voor aan het zwembad of op het strand.

Deze lector weet alles over festivals: ‘Broodje vlees nog altijd het populairst’

Ga jij voor de festivals deze zomer? Dan wil je dit interview echt niet missen: lector Harry van Vliet heeft zonder twijfel de leukste feitjes op verjaardagsfeesten– én is de man achter de jaarlijkse Festivalatlas. 

Vakantie met je studentenvereniging: met noodweer de Mont Ventoux op

Je kunt natuurlijk ook lekker sportief de zomer in. In de zomer verhuizen de leden van Skits een weekje naar een zonnige en bergachtige bestemming; dit jaar de Mont Ventoux. HvA-student Yahra van Wieringen (21, Toegepaste Wiskunde) doet verslag van de reis.

Vanaf 12 augustus is onze redactie er weer. Dan kun je ons weer bereiken met ideeën voor mooie verhalen, die de rest van de HvA niet mag missen. Tot die tijd wensen we je een heel fijne zomer!