Wij zochten de beste IG-foto's van #HvA’ers

9 februari 2018
Beeld:

Daniël Rommens, fotobewerking Flora Woudstra

Geplaatst door
Flora Woudstra
Op
9 februari 2018

Elke dag stroomt Instagram vol met foto's van HvA'ers. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

@melissa.hvs op Instagram

Een fotoshoot in de les, dat moet gewoon kunnen. Dat vonden Melissa (@melissa.hvs) en Zora, tenminste. Zo maken ze de Amstelcampus gezelliger, one smile at the time.

@hippetitusb op Instagram

Titus (@hippetitusb) en zijn maat Ward (@whaak, rechts) kunnen niet kiezen tussen camera's of bier. Hoeft ook niet. Blijft een mooie foto.

@ruaaveeder op Instagram

Zoals velen van ons is Ruaa (@ruaaveeder) een perfectionist. Ook op de HvA blijft ze dus aan haar looks sleutelen.

@simone.eg op Instagram

Simone (@simone.eg) maakte een koude wintermorgen tot een mooi, spookachtig plaatje. Stranger Things is er niets bij.

@eefjelicious op Instagram

Eefje (@eefjelicious) bleef liever in bed liggen. Tja, begrijpelijk, met hoe koud het buiten is. Doe ons ook maar zo'n brownie en een Studio Ghibli-filmpje dan.

@tessamiserus op Instagram

Vanaf het Amfi komen altijd mooie plaatjes binnen. Tessa (@tessamiserus) maakte deze. Het is voor een modecollectie (waarschijnlijk), maar vooral die fietsrekken voegen echt style en glamour toe.

@lifeasitz op Instagram

Of we al in de war zijn, vraagt Itziar (@lifeasitz). Nou, eigenlijk best wel. Het is dat jullie andere kleuren broeken aanhebben, dames. Itziar is links, en rechts staat Lauryn (@regardslauryn). Althans, dat denk je dan.

@natiegherasim op Instagram

Natie (@natiegherasim) fleurt onze dag op met haar rooie haar en rooie trui. Wat een kleurenmatch. Zo zou Ariel van de Kleine Zeemeermin eruitzien, denken we, als die aan de HvA studeerde.

@jwdmica op Instagram

Nog ééntje van het Amfi dan. Mica (@jwdmica) zette dit spetterende plaatje erop. Het doet de redactie een beetje denken aan kreukelig Sinterklaaspapier, maar die fijne, frisse paarse kleur, daar kan niets tegenop.