Wij zochten de beste IG-foto's van #HvA’ers

9 februari 2018
Beeld:

Daniël Rommens, fotobewerking Flora Woudstra

Geplaatst door
Flora Woudstra Hablé
Op
9 februari 2018

Elke dag stroomt Instagram vol met foto's van HvA'ers. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

Beeld: @melissa.hvs op Instagram

Een fotoshoot in de les, dat moet gewoon kunnen. Dat vonden Melissa (@melissa.hvs) en Zora, tenminste. Zo maken ze de Amstelcampus gezelliger, one smile at the time.

Beeld: @hippetitusb op Instagram

Titus (@hippetitusb) en zijn maat Ward (@whaak, rechts) kunnen niet kiezen tussen camera's of bier. Hoeft ook niet. Blijft een mooie foto.

Beeld: @ruaaveeder op Instagram

Zoals velen van ons is Ruaa (@ruaaveeder) een perfectionist. Ook op de HvA blijft ze dus aan haar looks sleutelen.

Beeld: @simone.eg op Instagram

Simone (@simone.eg) maakte een koude wintermorgen tot een mooi, spookachtig plaatje. Stranger Things is er niets bij.

Beeld: @eefjelicious op Instagram

Eefje (@eefjelicious) bleef liever in bed liggen. Tja, begrijpelijk, met hoe koud het buiten is. Doe ons ook maar zo'n brownie en een Studio Ghibli-filmpje dan.

Beeld: @tessamiserus op Instagram

Vanaf het Amfi komen altijd mooie plaatjes binnen. Tessa (@tessamiserus) maakte deze. Het is voor een modecollectie (waarschijnlijk), maar vooral die fietsrekken voegen echt style en glamour toe.

Beeld: @lifeasitz op Instagram

Of we al in de war zijn, vraagt Itziar (@lifeasitz). Nou, eigenlijk best wel. Het is dat jullie andere kleuren broeken aanhebben, dames. Itziar is links, en rechts staat Lauryn (@regardslauryn). Althans, dat denk je dan.

Beeld: @natiegherasim op Instagram

Natie (@natiegherasim) fleurt onze dag op met haar rooie haar en rooie trui. Wat een kleurenmatch. Zo zou Ariel van de Kleine Zeemeermin eruitzien, denken we, als die aan de HvA studeerde.

Beeld: @jwdmica op Instagram

Nog ééntje van het Amfi dan. Mica (@jwdmica) zette dit spetterende plaatje erop. Het doet de redactie een beetje denken aan kreukelig Sinterklaaspapier, maar die fijne, frisse paarse kleur, daar kan niets tegenop.